2013-08-17

Electric Indian II

Prie šito dar va šitas, šitas, šitas, šitas ir šitas shitas.


Ūūū ... diktatorius!

Energo nositeliai...

1 komentaras:

audrius rašė...

Energija yra juokas, juk krizė krizena, o kristus krykštauja gyvas, tik va kas ant kryžiaus ir kieno kūnan prismaigstyta trijų kryžių devynragių...
Patente diebus, open dėj ant marijos žemelės, tad belieka krykštauti..., bet kas ten už altoriaus krizena? Oi, bus krizė, krikščionys! Reik mišias ruošti, kristaus kūno su krauju užkrimst reikia, gal kuningėlis pavilgys, pateps, kad tik durų neužvertų per krizę, reik patenkinti dievus kol atviros duros!

http://virginology.org/al-Akhawat_al-Kathulik_al-Akhawat_al-Muslimat_al-Muttahida_Catholic_Sisters_Muslim_Sisters_United.html

Константин Флавицкий -io dizainas atvirų durų dienų. 1862 m reklama apie blogajį Neroną tyroną, kuris sprukt turėjo nuomolio paleinemuną, nes nuo kryžiau atsikėles mamos sodan danguje ant kalvų rijos, kuria petras akmenis saugo, katras iš lytuvisukulivirsto lietokulelio patrupa rusnelėmis krusnin ar ant kokio galavono kulele kula... Ir kiti veikėjai skriaudžiami krykščionys, kurie metami į temnyčias, kankinami viešumoje nuogybes rodant ir šeriami levams. Kas gi tie levai, ryjantys krikščionis kaltus, bet atmitusius bevalgant savo dievo sūnaus kūną ir syvynais jo rasų užgeriant? O, čia gi tos pačios tėvo pi..., tai yra patrijotes su puškom "puzy rait"(visvien nesuprantu kodėl taip anglai rašo ir sako...?)! O kai po visą LitHuanijos(lithun?) žemės rupios Lietuvrupią mergos išsipaišę papus krutina krikštaudamos, tai kuom jos čia rupinasi? Ar nebus tik rasų putinas su lukošium, tas nervuotas neronas? O kokius šou plakatus siuntinės po kiek tai metų, kai vėl reikės ką prastumti? Senajį banką koliziejun ir naujieji bankų bokštai bus vieninteliai sieloganiai?
Metai ritasi, o paveikslai tie patys....duris skečiu

Čia viskas dėl krikščioniško krykštavimo, juk atvažiavo cirkas ir kupolu uždengė žemę kaip skėčiu su skyle viršuje, pelytėm paveizėti pas ką aukso žiedas žiba....:)

... taip viskas aplink ir vyksta nerealiai, gimdydamas realų gyvenimą, bent pasijuokti iš asmeninės tvirtovės bokšto saliutus iš puškų pučiant, kai tvirtovėje atvirų durų diena... Na kaip nesijuoksi is atvirų durų dienų, bet turbūt turime būti pilietiškai atviri ir kalbos komisijai atverti duris, o gal duris skečiu padaryti, kad tokias durnystes leidžia, juk reikia vartoti "durnių" vyriškos lyties, beto durnius ir nevartotinas, kurį privalu keisti į kvailių ar susidvejinusių asmenybių dieną. Atvirų kvailių dienos! O, tiesiai šviesiai, atvirai, juk nors vieną dieną tiesos ir šviesos paturėkim!? Kaip manai? Imam skėčius ir einam vert durų...?:)


http://www.etymonline.com/index.php?allowed_in_frame=0&search=Patente+diebus&searchmode=none9