2013-09-23

Žydai nesupranta

Žydai nesupranta, kuo Izraelis blogesnis už Kiprą, kuris geografiškai taip pat nepriklauso Europai, bet 2004 metais buvo priimtas į ES.

Nors geografiškai Izraelis nėra Europos dalis, dauguma žydų save kultūriškai tapatina su šiuo kontinentu, be to, 8,5 proc. Izraelio gyventojų jau turi kurios nors ES narės pilietybę.

Kaip parodė naujausia Ben Guriono universiteto atlikta apklausa, 81 proc. Izraelio gyventojų pasisako už prisijungimą prie Europos Sąjungos (ES).

Izraelis nori būti Europos dalimi - taip par­eiš­kė Iz­rae­lio už­sie­nio rei­ka­lų mi­nis­tras Avig­do­ras Lie­ber­ma­nas per Vie­no­je vy­ku­sį už­sie­nio rei­ka­lų mi­nis­trų su­si­ti­ki­mą. 

Gal ir galėjo būti Europos dalimi. 

Na, kad Izraelis nėra Europos dalis - pataisomas dalykas: galėsim į Europą dabar priimti ir afrikiečius, ir indus, ir kiniečius.

Hallo!

O mes ką?

Mes...

We are buying Manhattan, Hungary, Romania and Poland.

Čia tai ne mes, ne mes!

Čia mes

Prisigalvoja gi referendūmų... 


Kažkokia senovinė knyga - vieni vyrai

Beje:

Tačiau ES primena, kad Izraelis pirmiausia turi atnaujinti taikos derybas su palestiniečiais, jei nori glaudesnių ryšių su Bendrija. Į tai Vienoje svarbiausias Izraelio diplomatas atkirto, jog reikia keisti požiūrį į taikos derybas Artimuosiuose Rytuose. "Šiuo metu svarbiausia - ekonomika", - pabrėžė A.Liebermanas. Jis priminė, kad Palestinos autonomijoje vieno gyventojo pajamos dabar sudaro vidutiniškai tik 3000 dolerių per metus. Tačiau jei jos padidėtų iki 15 tūkstančių, tai visas problemas būtų galima išspręsti be tarpininkų. 

Ei! :


Iki žydiškos normos trūksta, bent trigubai.

A?

Netgi ne iki žydiškos, o iki Izraelio palestiniečiams nustatytos normos trūksta.

Palestiniečiai juk ne žydai, nors ir semitai.

Kaip ten, Palestinoj, kurioje Izraelis (ar Izraely, kuriame Palestina?), reikalai su antisemitizmu?

Komentarų nėra: